ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟ یکی از مهم ترین سوالاتی که هر شخص در گوشه ای از ذهنش آن را مرور کرده؛ ما در ادامه شما را بیشتر و بهتر با این نوع شرکت آشنا خواهیم کرد.

شما میتوانید با ثبت شرکت دانش بنیان اعتبار در کسب و کار خود را ایجاد و اعتماد مشتریان بیشتری را جلب کنید؛ همچنین شما با ثبت این نوع شرکت به راحتی میتوانید از مزایایی بسیار بالای این نوع شرکت بهره ببرید. شرکت در انواع مناقصه ها و مزایده ها، استفاده از معافیت های مالیاتی، استفاده از انواع تسهیلات و وام های بزرگ بانکی و… چند نمونه از مزایای این نوع شرکت است.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با ثبت شرکت دانش بنیان بیشتر آشنا کنیم و مهم ترین مزایای این شرکت را برای شما ذکر کرده ایم همچنین در مورد شرایط ، مراحل و مدارک ضروری برای ثبت شرکت دانش بنیان را در این مقاله ذکر کرده ایم تا شما بهتر با این نوع شرکت آشنا شوید تابا اطلاعات کافی بتوانید شرکت خود را ثبت کنید.

شرکت دانش بنیان چیست؟

شرکت دانش بنیان به شرکتی گفته می شود که یک موسسه خصوصی یا تعاونی باشد و از لحاظ فنی، مالی و سیستمی بتواند معیار های مورد نظر آیین نامه ارزیابی شرکت های دانش بنیان را دارا باشد؛ هدف این شرکت تقویت علمی و اقتصادی کشور است که در زمینه تولید محصولات یا ارئه خدماتی با فناوری پیشرفته و سطح بالای تکنولوژی فعالیت میکند. شرکت های دانش بنیان به طور معمول محصولی را تولید نمی کنند بیشتر مواقع فاقد زمین و یا ابزار آلات اختصاصی هستند؛ و همیشه تعدادی از افراد با سطح علمی بالا اطلاعاتی را ارائه میدهند که این اطلاعات حکم خدمات اصلی آن شرکت را دارد و همین امر میتواند برای آن فرد درآمد زایی کند.

با ایجاد و ثبت شرکت دانش‌بنیان، می‌توانید از امتیازات و مزایای آن برای حمایت از رشد دستاوردهای دانش‌بنیان و توسعه محصولات و خدمات پیشرفته استفاده کنید؛ در ادامه این مطلب شما را با مزایای شرکت دانش بنیان بیشتر آشنا خواهیم کرد.

ثبت شرکت دانش بنیان

دانش بنیان از کجا آمد؟

تصویب قانون «حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات» در سال 1389 سرآغاز گسترده‌ترین برنامه دولت برای حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در سال‌های اخیر بوده است. در این قانون موضوعات مهمی نظیر تشکیل کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، تشکیل صندوق نوآوری و شکوفایی و ارائه معافیت‌های مالیاتی و گمرکی به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید قرار گرفته است.

کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان به ریاست معاون علمی و فناوری رییس جمهور و عضویت وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مرتبط و نمایندگان بخش خصوصی، شرکت‌های مشمول استفاده از مزایای این قانون را تایید می‌کند. علاوه بر حمایت‌های مورد نظر قانون، مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در سایر دستگاه‌ها اقدام به ایجاد حمایت‌های متنوعی به منظور توسعه کسب و کار دانش‌بنیان کرده است که در مجموع بیش از 110 عنوان را شامل می‌شود.شماره تماس 021-91008100

با ایجاد و ثبت شرکت دانش‌بنیان، می‌توانید از امتیازات و مزایای آن برای حمایت از رشد دستاوردهای دانش‌بنیان و توسعه محصولات و خدمات پیشرفته استفاده کنید؛ در ادامه این مطلب شما را با مزایای شرکت دانش بنیان بیشتر آشنا خواهیم کرد.

مزایای ثبت شرکت دانش بنیان

با ثبت شرکت دانش‌بنیان، می‌توانید از مزایای متعددی بهره‌مند شوید که در ادامه به برخی از این مزایا اشاره می‌کنیم:

  1. مزیت رقابتی و افزایش سهم در فروش
  2. ایجاد اعتبار در کسب و کار و اعتماد بیشتر طرف مقابل
  3. امکان دریافت نمایندگی شرکت های داخلی و بین المللی
  4. افزایش سود به دلیل اعتبار حقوقی کسب شده
  5. امکان تبلیغات به صورت رسمی برای شرکت
  6. امکان استفاده از انواع تسهیلات مختلف مانند وام های بزرگ بانکی
  7. امکان استفاده از معافیت های مالیاتی
مزایای

شرایط ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت این نوع شرکت شرایطی در نظر گرفته شده است که ما در ادامه چند مورد از مهم ترین شرایط را برای شما مطرح کرده ایم.

  1. یکی از مهم ترین شرایط ثب شرکت دانش بنیان می توانیم به تولید محصولات و یا خدمات منحصر به فرد اشاره کنیم. شرکت دانش بنیان باید بتواند محصولاتی را با پیشرفته ترین فناوری های روز تولید کند.
  2. ایده و محصولاتی که تا به الان به بازار عرضه نشده اند؛ باید پتانسیل تجاری سازی شده را داشته باشند.
  3. توانایی رقابت در بازار های داخلی و خارجی
  4. اعضای هیئت مدیره باید دارای مدارک تحصیلی و تجربه شغلی مرتبط با حوزه دانش‌بنیان باشند.
  5. شرکت مورد نظر باید اساسنامه‌ای معتبر داشته و در آن مشخصات شرکت به طور دقیق و شفاف قید شده باشد.
  6. پرداخت به موقع مالیات و داشتن پرونده مالیاتی موفق

مراحل ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت شرکت دانش بنیان باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. داشتن یک ایده یا محصول خلاقانه بر مبنای علم و فناوری
  2. انتخاب نوع شرکت
  3. انتخاب موضوع فعالیت شرکت
  4. انتخاب نام شرکت
  5. تشکیل شرکا و سهامداران شرکت مورد نظر
  6. مشخص کردن سمت افراد عضو هیئت مدیره
  7. پست مدارک به اداره ثبت شرکت ها
  8. ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها
  9. دانش بنیان و چگونگی اخذ آن

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت شرکت دانش بنیان ارائه مدارک زیر ضروری میباشد که شامل :

  1. کارت ملی و شناسنامه
  2. آدرس و کد پستی
  3. مدارک تحصیلی و روزمه علمی
  4. انتخاب و نام شرکت
  5. انتخاب فعالیت شرکت
  6. آگهی تاسیس شرکت
  7. روزنامه رسمی ثبت شرکت
  8. تصویر اساسنامه شرکت

جمع بندی

برای ثبت این نوع شرکت باید اعضای هیئت مدیره دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و تجربه شغلی در رابطه با حوزه دانش بنیان را داشته باشند؛ همچنین باید یک ایده خلاقانه مرتبط با علم و فناری را دارا باشند تا بتوانند این نوع شرکت را ثبت کنند. ما در این مقاله سعی کردیم تا  به صورت جامع و کامل برای شما شرکت دانش بنیان و نحوه ثبت این نوع شرکت را توضیح دهیم.

اگر شما هم قصد دارید که شرکت دانش بنیان را ثبت کنید میتوانید با خیالی آسوده کارهای ثبت شرکت خود را به شرکت ثبت رایزن بسپارید برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تماس های 09124292240 و 09129344035 تماس بگیرید تا کارشناسان ما اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار بدهند.

سوالات متداول

شرکت دانش بنیان چیست؟

شرکت دانش بنیان به شرکتی گفته می شود که یک موسسه خصوصی یا تعاونی باشد و از لحاظ فنی، مالی و سیستمی بتواند معیار های مورد نظر آیین نامه ارزیابی شرکت های دانش بنیان را دارا باشد.

سوال دوم

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ

سوال سوم

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ